skylerpl Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Witam potrzebuje pomocy z moją Kawasaki er6n a problem mianowicie polega na tym że po przejechaniu kilku kilometrów nagrzaniu się jednostki zgaszeniu go mam problem z zapaleniem kręcić kręci ale nie chce odpalić dopiero po dwóch dniach trzech zapali normalnie, to już drugi raz jak mi się zdarzyło po pierwszym razie wymieniłem świece ale problem dalej jest ktoś może z was miał taki przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano Poniedziałek o 06:29 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 06:29 Widzę że nikt się nie odezwał. No to jedziemy - to co piszesz jest na maxa ogólne. Wykonaj najpierw trochę pracy, to będzie można pomóc. Czyli - wykonaj podstawową diagnostykę i wróć z danymi czy nie pali bo jest brak iskry czy jest brak paliwa. Bo musi wystąpić albo jedno albo drugie. Albo paliwa jest za dużo. W każdym wypadku zbadaj trochę co go boli, wtedy będzie można coś na odległość pomóc. Bo to co piszesz jest tak ogólne że nie da się konkretnie odpowiedzieć. Pozdro. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi