Shokei Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Witam, mam takie pytanko bo już sam nie wiem czy to może być skrzywiona rama tzn dlaczego ta śruba nie jest na środku otworu mocującego ramę do silnika? Pytam bo mam zamiar kupić motocykl i nie wiem czy to go dyskwalifikuje..to pierwsze zdjęcie to właśnie to śruba o której piszę wyżej a to drugie zdjęcie tzn niżej to śruby dla przykładu z innej aukcji.. Pozdrawiam, będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Zdarza się, chcesz 100 % motocykl, trzeba kupić nowy w salonie, lub zakupić stare Superbikowe Ducati np. 748/916/996/998/999 ( nie 1098 bo tu tylko wersja R ma "pancernąą" ramę)... Taka prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi