Bonus1978 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Witam w najbliższych miesiącach mam w planach kupić nowy motocykl bedzię to pierwszy markowy w moim życiu. Od 7 lat jeżdże samymi chińczykami lub innymi wynalazkami tego świata. Wpadła mi w oko husqvarna fc 350 2021 rok słyszałem ze od 2020 roku produkcja ktma i poprodukcje przeszły na chiny i ich motocykle zaczeły wychodzić wątpliwej jakości dlatego też chcialbym się dowiedzieć od kogoś kto w tym siedzi czy szukać jakiegoś starszego rocznika czy spróbować tych nowych, mam 16 lat i aktualnie stała prace która pozwoli mi utrzymać taki motocykl ale nie chciałbym sie wepchać w studnie bez dna która się bedzie sypała co miesiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Husqvarna FC 350 to chyba typowy cross, jeśli ma być używany zgodnie z przeznaczeniem, czyli do urywania ułamków sekund na torze MX oraz zdobywania jakiś konkretnych pucharów, to motocykl powinien być jak najnowszy, najlepiej nowy prosto z salonu + z profesjonalną obsługą podczas eksploatacji, najlepiej jakiś znany serwis MX... Wtedy oprócz wydawania $$$ na profesjonalną obsługę, jeśli człek ma odrobinę talentu, chęć do pracy nad nim oraz odrobinę szczęścia, może zabłysnąć, na początku podczas lokalnych zawodów, a kto wie, może i krajowych...wówczas cieszyć się będzie ze spełnienia swoich marzeń, oraz z grona fanów ( fanek) mu kibicujących... W innym wypadku, cokolwiek napiszę, mija się z celem, ponieważ w/w motocykl nie jest stworzony do innych celów... P.S. 40 mth, wymiana tłoka ( czasem częściej), 70 mth wał, a czasami i tak coś w tzw międzyczasie klęknie i na dzień dobry remont może wynieść 12-15 tys złotych... Przerabiane...nawet są n/t filmiki... i to nie chodzi jakiej produkcji jest sprzęt, tylko do czego jest przeznaczony i jakim stopniu jest wyżyłowany... Proszę sobie to ze 2, 3 razy obejrzeć zanim zakupi się motocykl... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi