BarRom Opublikowano Czwartek o 13:02 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 13:02 Cześć wszystkim. Mam pytanie, czy w motocyklu Romet zxt 125 zawsze na początku ciężko chodzi skrzynia biegów? Chodzi mi o bieg neutralny. Ciężko go wyczaić. Czy to normalne? Zaczynam przygodę i kupiłam nowy. Będę wdzięczna za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano Czwartek o 14:37 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:37 Może się dotrze 😄 chociaż to chiństwo to może tak ma być 😛. We własnym zakresie sprawdź luz na lince sprzęgła i prawidłowy naciąg łańcucha. Poza tym czy na wielowypuście dźwigni nie ma luzów. Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi