kingpro Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Siemanko mam problem z moją derbi sendą (50cc) . Po jakimś czasie od jej kupna chodziła i jeździła bez problemów do czasu aż nie stała przez 2 tygodnie w garażu (nie miałem możliwości jazdy bo mnie nie było na miejscu ) po 2 tygodniach był duzy problem z odpalenie okazało się natomiast że przez ten cały czas kranik podciśnieniowy przepuszczal paliwo przez co się zalewał . Kranik wymieniłem lecz podczas jazdy np po redukcji biegu i proby wkręcenia go na wyższe obroty z niskich się dławi podobnie jest z 5 i 6 biegiem podczas zmiany tych biegow nieraz się potrafi zadławić. Myślę że może być to wina niewyczyszonego gaznika albo filtru powietrza proszę o jakieś rady co mogę z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek80 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Tutaj michoa jest potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi