szimi Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 witam!mam pewien problem. ostatnio rozmawialem z pewnym gosciem i mowil mi ze ma jakiegos ruska W........ .chcialem sobie cos poczytac o tym motocyklu tylko jak on sie do cholery nazywal :?: ;) za pomoc z gory dziekipozdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Moze chodzilo o Wicher ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 "Woschod"- małe 2T "Wierchowina"- motorower "Wiatka" - skuter "Wostok"-motocykle wyścigowe, mieli nawet podobno 350ccm z DOHC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 20 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 "Woschod"- małe 2T "Wierchowina"- motorower "Wiatka" - skuter "Wostok"-motocykle wyścigowe, mieli nawet podobno 350ccm z DOHC to chyba chodzilo wlasnie o Wierchowina :mrgreen: wielkie dzieki.a ma moze ktos jakies zdjecie jak to wyglada?pozdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 znajomy miał taką Wierchowine jakieś 7-8 lat temu. Wyglądało troche jak Romet i było gaszone dekompresorem. Taki sobie zwykły sprzecik. Tłumik miałe całkiem ładny (chciałem go do motorynki ;) )Własnie szukam czegoś o Wierchowinie i znalazłem coś takiego:"Nie pij wódki, nie pij wina, kup se motor Wierchowina" :mrgreen: już mam http://zsp3.krosno.pl/?q=Muzeum&q2=0 na dole małe zdjecie ale jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 20 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 "Nie pij wódki, nie pij wina, kup se motor Wierchowina" hehe to powiedzenie to pamietam jak sie bylo w podstawowce :mrgreen: sprzecik rzeczywiscie malutki. hmmm ten gosciu mowil ze to duzy motocykl :? moze to jednak nie chodzi o Wierchowina albo on ma dziwny wskaznik wielkosci ;) tego czlowieka spotkalem raz w pracy i zgadalo sie ze ma jakiegos ruska ktorego dostal od wujka. cos jest z nim nie tak bo niechce palic i chetnie by go sprzedal. stad moja ciekawosc :mrgreen: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 9 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2004 wierchowina jest bardzo ładnym motorowerem (według mnie) ale niestety baardzo awaryjnym(wiem bo mój kumpet miał). A tak przy okazji mój dziadek opowiadał ze widział(w grodnie) włsasnie taki motorower z wózkiem bocznym, kolesie podobno jak nim jechali pod góre to musieli ostro wspomagac sie pedałami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2233 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 Ja też kedys miałem taki motorower tyle że z silnikiem rometowskim. Seryjnie miały zmianę biegów tak jak w Komarkach (na kierownicy). Jeśli ktoś chce kipić jakieś części to mam przednią lampę, szkiełko od tylnej lamyi i licznik.Pozdrawiam.Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi