CA18DETT Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września Witam, chcialbym dwie sprawy poruszyć. Po pierwsze, w yamaszy mialem uszkodzony moduł zapłonowy, wymieniłem go na chińczyka aczkolwiek nie wiem przy jakiej wartości ma on odcinkę oraz czy wgl ją ma, na luzie boję sie odkręcić manete i przytrzymać zeby sie silnik nie przekręcił a na biegu jak odkręcałem to do 11k sie kreci ale dalej sie boje go trzymać. i pytanie brzmi, przy ilu obrotach macie odcinę w swoich xt125. a druga sprawa to raczej gaznikowa. napewno ja przelewało to juz ogarnięte aczkolwiek jak ma te obroty jałowe tj. 1200 około. i dam jej nagle maksymalnie manete od zera to gaśnie. to normalne? czy dalej ją przelewa. jak sie lekko wkręci to juz normlanie moge dać jej full but. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września Czy motocykl ma oryginalny wydech i puszke filtra powietrza? Gaznik regulowac mozna na goracym silniku i w czasie jazdy a nie na postoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CA18DETT Opublikowano 14 Września Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września Motocykl jest w pełni oryginalny, aczkolwiek stał rok bez ruchu(gaźnik wyczyszczony został) regulowałem na ciepłym silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września To moze warto wymienic filtr powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CA18DETT Opublikowano 17 Września Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września a o odcinie coś sie orientujesz, przy jakich obrotach powinna byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Nie. Zapytaj na grupie facebook tych motocykli, na pewno jakas jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi