Zylaa Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września Cześć. Potrzebuję kupić niskie buty na moto. Jak narazie wpdły mi 3 modele: RST Tractech EVO III Short ALPINESTARS SMX-1 R V2 REV’IT Jetspeed Pro Czy ma/miał ktoś jeden z tych modeli? A może jakiś inny model polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września (edytowane) Niedawno kupiłem Daytony AC PRO. Fajne, dobrze wykonane, z wyglądu ładne (nie do wiary, że to daytony :D) ale prawdę mówiąc trochę nie pasuje mi ich środek/wyściółka. Niby perforowane ale to, że są wyściełane z jakąś gąbką powoduje, że wietrzenie nie jest tak dobre jak można się spodziewać po perforacji. Edytowane 10 Września przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi