Enduras Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Ja też mam 16 i na wiosne będe łykał jakieś 125(w gre wchodzi tuareg raly125,dt125 i raczej nie myśle ale jesli sie nie trafi nic leprzego to kmx125), i wale na a1 cały sezon przjechałem na 80ccm i nikt mi nic nie powiedział przy kontroli , a mój znajomy pomyka już 2gi sezon na dt125 bez prawka (ma 18 lat ale siana na prawko nie ma) i jakby coś gęgali to 10zł na piwko i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Posiadałem aprilke jako swój pierwszy moto! Tuareg125 ale była to wersja RALLY czy WIND? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 ale była to wersja RALLY czy WIND? Jeśli chodzi o silnik to nie ma znaczenia bo piec był ten sam, tyle że zawieszenie inne no i wygląd troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Jeśli chodzi o silnik to nie ma znaczenia bo piec był ten sam, tyle że zawieszenie inne no i wygląd troche.no niestety stary mylisz sie.tuareg rally ma zupełnie inną rame, hamulce, wahacz, całkiem inne zawieszenie no i od cholery szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 no niestety stary mylisz sie.tuareg rally ma zupełnie inną rame, hamulce, wahacz, całkiem inne zawieszenie no i od cholery szczegółów. Zgoda, ale mówiłem o silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgoda, ale mówiłem o silniku.to tymbardziej sie mylisz. w aprilii tuareg rally jest silnik rotax 123, a w turaeg wind rotax 127. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufa Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Zapomnialem wspomnieć że mam tylko..... 16lat i tylko karte motorowerową..., rally miałem jeżdzić bez prawka bo na A1 niemam.. . ALe teraz sam nie wiem co robić.. .[ to mi się podoba http://ww2.cs.fsu.edu/~aultman/Pictures/pic6.jpg ] ale raczej 125cc 2t.. , i napewno enduro ze względu na to prawko.. . Co robić .. ?[/ Nie namawiam ani się nie chwale ale ja w wieku 27 lat nie zdążyłem jeszcze prawka zrobic a jeżdze! :oops: Z policją nie jest problem jak nie przeszadzasz jak widzą! ;) ale była to wersja RALLY czy WIND? Mówie o wind! Ale też mi się wdawało że nie ma różnicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek___ Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Skoro inaczej się nazywaja to jakaś różnica być musi.A wiecie może w którym roku i jaki model Tuareg'a produkowano z jedną prostokątna lampą z przodu zamiast tych dwóch okrągłych? Bo kumpel kupił taką Aprilkę pez papierów i nie wie czy to jest rally czy wind ale mówi że ona jest z 1992r. To możliwe? W którym roku produkowali takie i czy to jest wind czy rally? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 A wiecie może w którym roku i jaki model Tuareg'a produkowano z jedną prostokątna lampą z przodu zamiast tych dwóch okrągłych?jak ma kwadratowe i jest z 92 roku to nie jest to tuareg tylko PEGASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek___ Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 No nie wiadomo do końca czy ona jest z 92r. Tak powiedział mu koleś od którego kupował a papierów żadnych nie ma. Czy produkowali wogle tuareg'i z kwadratową lampą z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Spście nr ramy i spytajcie w salonie lub servisie i wszytkiego sie dowiecie, co to za wersja i z którego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszO Opublikowano 25 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Co myśliscie o takiej pegaso : : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=35480910 ??Mam 50km do gościa i chyba się przejade i zobacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszO Opublikowano 11 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2004 No i jutro jade obejrzeć ten sprzęt .http://img.allegro.pl/photos/oryginal/35/3...354809/35480910 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2004 No i jak wrazenia?? Podobala sie Aprilia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2004 Ej a co wiecie o yamaszce tzr 125 to jakas alternatywa dla aprilli :?: Dość mało słyszalem o tym motorku miał ktoś moze z nim jakies doświadczenia :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi