Gość bn123 Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Witam jestem nowy na forum, chcialem sie przywitac i mam od razu pytanie: czy ktos moze wie gdzie w mojej xj moge znalezc ten kod koloru? Pytam bo mam pare robot lakierniczych do zlecenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorupa Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 Witam!! Kolor bez problemu mozesz dobrac w pierwszej lepszej mieszalni, podajesz marke motocykla i dostajesz fiszki próbki i dobierasz. Kolorów niebedzie zbyt wiele tak jak do samochodów bo przewaznie są kilku warstwowe których sie niestosuje na samochody. Polecam firme STANDOX. Mozesz mi wysłac foto motocykla i rok produkcji i ci wysle kod. Wiem jakie kolory mają xj, niejest ich wiele. Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 A najlepiej zabrać element na wzór to dobrania. Wiem z praktyki, że dobieranie pod numer czasami kończy się totalnym nieporozumieniem. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorupa Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 A najlepiej zabrać element na wzór to dobrania. Wiem z praktyki, że dobieranie pod numer czasami kończy się totalnym nieporozumieniem. Dokładnie tak!! bo na kilku letnim moto juz mamy inny odcien niz taki jaki pokazuje fiszka. Chodziło mi tylko o wyciągniecie numeru. Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bn123 Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 Czyli juz wszystko jasne ;) Napisalem juz do Ciebie Skorupa maila z prosba o ten numer(powinien juz do ciebie dojsc) Do lakierowania mam na szczescie tylko owiewke wiec nie bedzie problemu zeby ja zaniesc do malowania i od razu obadac kolor, poza tym troche juz za zimno na przejazdzki he he. W kazdym razie dzieki za pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi