wiesiekh Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) Witam!"Po tych zabiegach, jak też po czyszczeniu gaźnika w myjce ultradźwiękowej, obniżeniu paliwa do linii " 0 " wg. serwisówki"Gdyby mi ktoś dokładnie opisał ten zabieg" "paliwo do linii zero", będę wdzięczny!Jescze jedno: coznaczą trzy pozycje na kraniku paliwa? U mnie chyba nie ma rezerwy,paliwa jest jeszcze ok 2 litrów a silnik już gasnie. Jeszcze jedną mam prośbę do gościa, który zapłacił 40 dolarków za spręzynki. powiedz mi jak to zrobiłeś? chciałem zapłacić i jakoś mi to nie wychodzi. Z tego względu , że może nie znam angielskiego i nie umiem obsługiwać się płaceniem przez komputer? proszę. Edytowane 27 Lutego 2011 przez wiesiekh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thargood Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Nie jestem pewien ale kranik masz chyba tak samo jak ja w mojej LTD.REZ- rezerwaON - normalna poracaPRI - zalewanie gaźnika po dłuższym postoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klewa Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam mam pytanie mam zamiar sciągac glowice vn750 czy mozna slozyc ponownie na tych samych uszczelkach.zgury dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raceteam Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 pod pokrywa zaworowa masz gumowa uszczelge i tej nie trzeba wymieniac ale pod glowica jest juz uszczelka metalowa lub cos podobnego wiec ta trzeba bedzie kupic nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klewa Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 witam koleguw mam pytanie jaki olej mam zalac w moim vn 750 do tylnej czesci przekladni kardana i co ile sie go wymienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Castrol EPX90 , spokojnie kilka sezonów przelatasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek2405 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 (edytowane) Trochę z innej beczki, katalog z cenami w dolarach (ceny odpowiadają w naszych salonach ):http://www.kawasakipartshouse.com/kawasaki-parts.aspx?aribrand=KUS# Edytowane 8 Maja 2011 przez Maciek2405 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY 1 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Witam :) Od razu piszę co się dzieje w moim vn 750 .Wymieniłem rozrząd i pierścionki,odpaliłem i byłem szczęśliwy do czasu aż dodałem gazu :( w ogóle nie chce przyjmować wysokich obrotów a na wolnych chodzi równo-bardzo ładnie.Założyłem nowe świece przeczyściłem gaźniki i dalej to samo :( nie przyjmuje gazu.Nie wiem co dalej robić :( nie mam żadnej koncepcji a pogoda taka piekna.Proszę o fachową poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekat Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam mam pytanie dot opon czy ktos z was jezdzi na HEIDENAU K65 Rear 150/90-15 74H M/C TL z tyłu lub HEIDENAU K65 100/90-19 57H M/C TL z przodu. Wiem ze temat jest ale odp typu kuzyn mojego kolegi, lub znajoma znajomego jest dla mnie niedokonca. Wiec pytam czy ktos z was miał juz doswiadczeniez tymi oponami . Za odp z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dos Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Proponuję spotkanie w Poznaniu, Pomogę w razie czego złatwić tanio nocleg, okolice na taki zlocik też są fajne Spotkanie pod nazwą "VULCAN RANGERS" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galek59 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witam wszystkich posiadaczy Vulkanów 750.Jestem od niedawna posiadaczem takiego sprzętu.Jak do tej pory wszystko hula ale chętnie poczytam jakie mogą być problemy. Następny posiadacz Vn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati7302 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witajcie, bardzo zależy mi, żeby ktoś ocenił pracę tego silnika, chodzi mi głównie o ten rozrząd: http://w157.wrzuta.pl/audio/ahBaj0PTej3/vn_750_engine VN 750, 30000 km. Słychać jakieś stukanie? Pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi