IRON Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 W Turawie nie było zbyt wiele VN-ów, choć VN 750 wraz z moim były trzy sztuki :D , tym razem proponuję spotkanie na Moto Party Bydgoszcz w dniach 17-19 sierpnia, info na temat zlotu w necie (www.motoparty.bydgoszcz.pl)pzdr bwoj Ja się wybieram do Bydgoszczy, może będzie nas tam paru (VN750), a i zabawa zapowiada sie niezła.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ok wiec niech bedzieja tez bede w bydzi z soboty na niedziele wiec do zobaczyska :icon_question: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 U mnie odpada inna impra w Szklarskiej.Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zostało jeszcze trochę czasu do samego zlotu, mam nadzieję, że więcej koleżanek/kolegów latających na motorkach pod szyldem VN zdecyduje się na wyjazd na imprezę,pzdr bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ja bede na 100% z soboty na niedzielebedzie ze mna jeszcze kilku znajomych spotykamy sie w bydzi przy markecie OBI kolo 12;00jak by ktos mial ochote to zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ja bede na 100% z soboty na niedzielebedzie ze mna jeszcze kilku znajomych spotykamy sie w bydzi przy markecie OBI kolo 12;00jak by ktos mial ochote to zapraszamy hejbardzo chętnie, ja startuję z wrocka w sobotę około 6stej rano, może lepiej spotkać się na terenie zlotu, o 12:30 jest wyjazd na paradę do Bydgoszczypzdr bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 no no no przykleili na VN-owcow :banghead: spoko nie ma problemumoze byc na terenie zlotumam nadzieje, ze na parade sie wyrobimy pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 wygląda na to, że jednak na zlot zawitam do Krotoszyna, ze względu na to, że w niedzielę muszę być w pracy :( . Z Wrocka do Krotoszyna wychodzi mi jakieś 80 km a do Bydgoszczy prawie 300pzdr bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 a mialo byc tak piekniea i tak bedzie :clap: ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 mam nadzieję, że kilka VNów zawita do Krotoszyna ;) pzdr bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 muszę przyznać, że trochę VNów zawitało do Krotoszyna,napiszcie jak impra w Bydgoszczypozdro bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 wiesz chetnie bym napisalale tego sie nie da opisac bylo poprostu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 spotkanie 4umowiczów :icon_twisted: udane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 z paroma pogadalemale za bardzo nie bylo czasualbo :notworthy: :buttrock: lub :clap: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 VN;owcy może BORKI 21-23 09.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi