Skocz do zawartości

Yamaha YZF R6 - pytania, opinie, oceny

Rekomendowane odpowiedzi

Ja musiałem kaleczyć obudwie owiewki ale poszło gładko i wygląda całkiem nieźle.

http://bikepics.com/pictures/1194696/

http://bikepics.com/pictures/1700475/ a tą fote musisz powiekszyć i bedzie widać lewą strone moto :)

Te crashpady spełniły zadanie przy wypadku i uratowaly mi prawie całą prawą strone i został tylko na nim asfalt który zszedł ben. ekstrakcyjną.

Edytowane przez Siwy_

R6/ cbr 600rr na pierwsze moto, jakkolwiek głupio to nie brzmi, co o tym sadzicie?

w wieku 13 lat??

Ja musiałem kaleczyć obudwie owiewki ale poszło gładko i wygląda całkiem nieźle.

http://bikepics.com/pictures/1194696/

http://bikepics.com/pictures/1700475/ a tą fote musisz powiekszyć i bedzie widać lewą strone moto :)

Te crashpady spełniły zadanie przy wypadku i uratowaly mi prawie całą prawą strone i został tylko na nim asfalt który zszedł ben. ekstrakcyjną.

Norbercie, czy na bikepics to jest Twoje nazwisko?? (Pu.....ki)

jeżeli tak to mamy tak samo :clap:

rodzina może nie, ale taka zbierzność...

R6, kolor, nazwisko, miasto....... mów mi "bracie"

W wieku 23 lat.

czy na 1 moto??

wiesz temat wałkowany na FM miliony razy

ja napiszę tak: jako pierwsze moto miałem przez pół roku F4 potem zakupiłem R6 i jeszcze żyję

R6/ cbr 600rr na pierwsze moto, jakkolwiek głupio to nie brzmi, co o tym sadzicie?

Ja kupiłem na pierwsze moto R6 i powiem, że można tym się nauczyć jeździć, tylko trzeba uważać z odkręcaniem manetki. Jak byś miał jakieś pytania możesz pisać na gadu

Ja kupiłem na pierwsze moto R6 i powiem, że można tym się nauczyć jeździć, tylko trzeba uważać z odkręcaniem manetki. Jak byś miał jakieś pytania możesz pisać na gadu

:clap: :clap: :buttrock: niezła się wścieklizna robi pow 12tys rpm..... :icon_biggrin:

Szukam osób które posiadaja Yamaha R6 ..jestem nim zainteresowany i chce takim śmigac na wiosne ...ale tak do konca niewiem czy yamaha,a moze kawasaki 636? ewentualnie suzuki600...Każdy dealer-sprzedawca zachwala swoje maszyny... wiec takim ludzim poprostu niezbyt mi sie chce wierzyc...szukam porad fachowców.osób które dosiadały tych "cacuszek".lub posiadaja taka...

Pierwsze zanim kupisz to sie najpierw przejedz. Ja bazowalem na forach i testach i juz bylem zdecydowany na gsxr600 ( wszedzie pisali ,ze dobry i na miasto i na tor) ale pomyslalem, ze sobie przetestuje przed kupnem.

Po testach bezprzecznym zwyciezca zaostala R6. To co ,ze jest mniej wygodna, ma mniej dodatkow i slabszy dol- jadac nia smialem sie sam do siebie (jestem swiezak-dla niektorych to 600tki nie jezdza-dla mnie na razie starczy).

Dlatego moja rada testuj. testuj , testuj

Pierwsze zanim kupisz to sie najpierw przejedz. Ja bazowalem na forach i testach i juz bylem zdecydowany na gsxr600 ( wszedzie pisali ,ze dobry i na miasto i na tor) ale pomyslalem, ze sobie przetestuje przed kupnem.

Po testach bezprzecznym zwyciezca zaostala R6. To co ,ze jest mniej wygodna, ma mniej dodatkow i slabszy dol- jadac nia smialem sie sam do siebie (jestem swiezak-dla niektorych to 600tki nie jezdza-dla mnie na razie starczy).

a to nie jest za stary post na odpisywanie?? :icon_biggrin: :banghead: :icon_twisted:

Edytowane przez medyk88

600-ki nie jeżdżą pod słabymi kierowcami :bigrazz:

A Ty kręciłeś kiedyś powyżej 12000obr :bigrazz:

Nie bałeś się :icon_question:

jak chol..ra, wtedy zamykam oczy i słucham czy już jest odcinka... (i to nie jest na postoju), :bigrazz:

600-ki nie jeżdżą pod słabymi kierowcami :bigrazz:

:clap: :clap: :buttrock:

• 7 miesięcy temu...