Piotr Dudek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Czy ty chociaż widziałeś ten motocykl na oczy ?YZ250/1999 rok czterosuw.Bredzisz chłopcze i jeszcze żądasz na 4um serwisówki ?A może po polsku ma być?Katalog części Ci nie wystarczy do tego modelu?Podaj mi na PW swój adres a wyślę pocztą, tylko będzie za pobraniem za karę że sam nie iesz czego chcesz. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1RIKO1 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Niestety nie mam w zbiorach manuala, jedynie mogę poszukać katalog części do tego motocykla tylko podaj rok modelowy.pozdroNienam pewności, zamiast dowodu rejstracyjnego mam tyko kwit z urzędu skarbowego (akt wlasności) Ale z tego co się dowiedzialem typ 2MA byl produkowany w latach 84-86 :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masial Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 a masz moze serwisowke do yamaha YZF R6L rok 2001[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 mam ale w tym wieku to chyba bardziej potrzebujesz elementarz? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masial Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 a dlaczego elementarz.chcialem serwisowke jesli bys mogl oczywiscie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Mam ale nie wyślę bo z dziećmi nie robię interesów.W podpisie masz 13 lat. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość senekkorzenna Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam.A czy do Yamahy XV 1600 Wild Star z 2000r , znalazło by się coś .Pozdrawiam Tadeuszpanie piotrze widzę że pan jest jak mogę rozpocząc pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 panie piotrze widzę że pan jest jak mogę rozpocząc pytania?Na PW Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masial Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 No rzeczywiście w opisie jest 13lat ale to mała pomyłka za którą przepraszam i postaram sie to zmodyfikować.właśnie zakupiłem motocykl yamaha R6 z 2001 roku i nie wiem za bardzo jakie czynności serwisowe przy nim wykonywać i kiedy.Pana dokumentacja mogłaby mi w tym pomóc POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xs 500 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Mam kilka manuali doXVZ1300,YZF6, XVS1100L i LC,YZ426 i inne oraz prawie do wszystkich modeli katalogi części drukowane. Jeżeli ktoś jest zainteresowany ? Witam.Poszukuję serwisówki do Yamahy XS 500.Ciężko coś znaleść do tego klasyka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masial Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 a moglbys mi wyslac serwisowke do yamaha R6 z 2001/[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 XS500 mam tylko katalog części jeżeli Cię interesuje. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xs 500 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 XS500 mam tylko katalog części jeżeli Cię interesuje. Bardzo chętnie skorzystam.Pozdrawiam.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Dajcie mi szansę i podajcie na moje PW adres gdzie toto posłać pocztą na płycie bo za duże na pocztę elektr.no chyba że nie chcecie?pozdrPiotr Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobelek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 ...przede wszystkim, jako "nowy" chciałbym wszystkich przywitać i pozdrowić! A teraz już do tamatu: mam pytanko, czy posiadacie serwisówkę do yamahy xvs 650 z 2003 r.? jeżeli tak, to prosiłbym przesłanie na [email protected]pozdrawiam ...i z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi