Susceptor Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Szukam serwisówki do XS 1100 Eleven 1978-81 !!!! Witam i proponuje zajrzec tutaj http://blackbears.ru/index_en.php?get=manual mam nadzieje ze cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysio Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) czesc szukam serwisówki do yamahy dt 50 z 2001r. mam motorek od 2tygodni i jestem tyci tepy z nim prosze o link do tej serwisówki z gury dzieki lub gg38 61 014 lub skype krysio4 dzieki. :D[email protected] Edytowane 11 Października 2007 przez krysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XJ600slukas Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 witaj.bardzo bym prosil o serwisowke do xj600s z94r.moj adres to;[email protected] gory wielkie dzieki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ariel $ Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Witam, jestem tu nowy i prosze Was o schematy, serwisowke do Yamahy YZ 250, 4 suw, 1999r, cross. Pilnie potrzebne, pozdrawiam Edytowane 18 Listopada 2007 przez Ariel $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1RIKO1 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Witka. Poszukuję manuala do TZR 250 2MA. Rocznika nie jestem pewny , ale okolo 86. Lub jakich kowiek informacji mogących pomódz w remoncie. TO MÓJ PIERWSZY JAPONIEC. Z GÓRY DZIĘKUJE. Mój adres; [email protected]. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam yamaha Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 czesc. bede wdzieczny jakby cos bylo o yzf r1 98-2001r z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha 14 Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Ja Poprosze do Yamahy Dt 50 z 2004 roku adres [email protected] Pozdro i z góry dzieki Szycha 14 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoniu Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Mam kilka manuali doXVZ1300,YZF6, XVS1100L i LC,YZ426 i inne oraz prawie do wszystkich modeli katalogi części drukowane. Jeżeli ktoś jest zainteresowany ? Heloł! Czy jest szansa na manuala do mojej nowo nabytej "Avantury":)XVZ1300 '90r? Sprzęt czeka wymiana sprzęgła i wyprucie 4 km różnych kabli które prowadza donikąd i oczywiście większość jest pod napięciem:) z góry dzięki i pozdro-Słoniu mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Z chęcią sle najprościej będzie pocztą polską bo nie przejdzie przez pocztę elektroniczną.Podaj mi na PW swój adres gdzie mam posłać.pozdro Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Ech Słoniu, chyba zaczynasz się starzeć, taki "dziakowy" motocykl kupiłeś sobie, wstyd ;P Nie wiem do sprzęta z którego roku Piotrek Tobie wyśle, ja jakby co mam do XVZ 1300 '99 Service Manual. 12MB zajmuje, wiec na poczte pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoniu Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Ech Słoniu, chyba zaczynasz się starzeć, taki "dziakowy" motocykl kupiłeś sobie, wstyd ;P Nie wiem do sprzęta z którego roku Piotrek Tobie wyśle, ja jakby co mam do XVZ 1300 '99 Service Manual. 12MB zajmuje, wiec na poczte pójdzie. Myśle, że jeszcze nie jest ze mną tak żle, choć znam ludzi co już w moim wieku kupują na zaś miejscówkę na cmentarzu, a co do manuala to dzieki za dobre chęci, ale ten mój "jelcz" to tak trochę z innej epoki niż Twój manual i niewiele pomoże;) pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1RIKO1 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Piotrze. ponawiam moją prośbę o manuala do TZR 250 2MA. Napisz proszę czy jest szansa na takie wykopalisko. Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI. Mój adres [email protected] :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Niestety nie mam w zbiorach manuala, jedynie mogę poszukać katalog części do tego motocykla tylko podaj rok modelowy.pozdro Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Piotrze. ponawiam moją prośbę o manuala do TZR 250 2MA. Napisz proszę czy jest szansa na takie wykopalisko. Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI. Mój adres [email protected] :D Modelu nie znam-ale z lat 87-93--jest tu....http://www.motomanual.com.ar/index.php?opt...20&limitstart=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ariel $ Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ponawiam pytanie, czy ma ktos serwisowke czy cokolwiek do Yamahy YZ 250 Cross 4suw rocznik 1999?? Bardzo pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi