wawrzyn15 Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 Dzis zupelnie przez przypadek zobaczylem ze z mojej opony tylnej...dokladnie na srodku ...wychodzi lepek od sruby...tzn nie zeby wystawal albo przeszkadzal w jezdzie, ale poprostu tam siedzi...nie wiem co z tym zrobic...nie ruszalem tego bo moge spierniczyc opone bo moze to ona wlasnie blokuje powietrze...macie jakis pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 Czesc ! Prosta sprawa, lepiej tego nie wyciagaj bo spuscisz odrazu powietrze z opony. Pojedz do wulkanizacji z samym kolem (albo jak masz takich co Ci sciagna to na moto) oni zdejma opone i wyciagna to cos ;) i ja zalataja. Oczywiscie jesli dziura nie jest jakas gigantyczna, bo jesli jest to czeka Cie nowa opona. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 11 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 ta glowka co wystaje ma srednica 7-8mm...wiec dziura nie moze byc duza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 Jeżeli opona jest bezdętkowa, to z taką śrubą można przejeździć jeszcze wieeele km. Tak jak Ci radzili, podjedź do wulkanizacji i tam ją wyjmij. Być może była na tyle mała, że nie zdołała przebić opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 Ja mialem w lato dwie sruby i jezdzilem tak z 1,5 miesiaca zanim wymienilem opone bo tamta i tak byla stara. Powietrze tylko troche schodzilo moze tak co tydzien trzeba bylo troche dopompowac.Dopiero przy wymianie okazalo sie ze byly na wylot i ostre jak diabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi