Gość Hondonwaffen Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 WitamProsze jakiś zorientowanych o adresy maile , telefony , lub cokolwiek do ludzi, firm zajmujących si esprzedażą części do Hondy CB450.Swoją drogą- ile moze kosztowac sprzęgiełko do rozrusznika do tego motocykla(uzywane)Czy 300- 400 pln to słone przepłacanie?Z góry dzieki- Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 Spójrz na allegro-jest tam teraz troche gratów do cb450.Ktoś ja na czesci sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.b6 Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 witamja jak robiłem remont gory w mojej cb to wszystkie części kupowałem w bielbike w częstochowie,czas oczekiwania ok 14 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi