Avalon Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 Pytanie jak w temacie. Zobaczyłem taką łyżwę-osłonę w jakiejś germańskiej gazecie i pomyśałem że fajnie było by kupić taką do swojego motocykla. Wie ktoś gdzie szukać? W UE, czy może jakiś producent krajowy zajmuje się juz takimi bajerami? Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 moze taki "plug" wartoby zrobic samemu? podejzewam ze seryjny ciezko kupic ale kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 jak bedzie ktos robil to niech i zrobi do mojej cebry :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Listopada 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 Toxic Composites, Kalisz. Tel. 509 215 250. Avalon - u mnie w Duce taki pług jest od nich. Malowanie sam musisz zrobić, tak jak i mocowania (mocowana to jeden wieczór zabawy z płaskownikami i śrubkami).Inna sprawa, że chłopaków z TC warto przypilnować, czytaj - kupić od nich bezpośrednio (są na każdym bazarze w Polsce). Warto wcześniej zadzwonić, zamówić konkretny spojler i osobiście odebrać? Dlaczego? Ponieważ nie zawsze się chyba starają i doszły mnie słuchy, że ktoś był już niezadowolony z zakupu na odległość. Ja od nich kupiłem naprawde sporo dodatków (część tradycyjnych, część karbonowych). Ale zawsze osobiście, zwykle na bazarze moto. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi