Junior 8303 Posted June 19, 2024 Share Posted June 19, 2024 Witam Jestem od lutego szczęśliwym posiadaczem Kawasaki gtr 1400 z 2014 roku. Kupiłem go z jednym kluczykiem który przez mój błąd wpadł pod koła przejeżdżającego auta, zniszczył się i nie mogę teraz odpalić moto ani odblokować kierownicy. Czy ktoś ma doświadczenie w tej kwestii?? Dodam tylko, że mogę mieć inny kluczyk za małe pieniądze tylko pytanie czy można go przekodowac do mojego moto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus 61 Posted June 19, 2024 Share Posted June 19, 2024 (edited) Cos mi sie wydaje ze nie ominie ciebie wizyta w serwisie kawasaki.Poprostu przedzwon a jesli masz nie daleko do serwisu to podjedz i zapytaj sie czy istnieja taka mozliwosc przekodowania nie oryginalnego klucza pod twoj motorek.Ja osobiscie nie mialem takiego problemu i nie slyszalem zeby ktos mial . Edited June 19, 2024 by Taurus 61 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior 8303 Posted June 19, 2024 Author Share Posted June 19, 2024 37 minut temu, Taurus 61 napisał: Cos mi sie wydaje ze nie ominie ciebie wizyta w serwisie kawasaki.Poprostu przedzwon a jesli masz nie daleko do serwisu to podjedz i zapytaj sie czy istnieja taka mozliwosc przekodowania nie oryginalnego klucza pod twoj motorek.Ja osobiscie nie mialem takiego problemu i nie slyszalem zeby ktos mial . Dzwoniłem do serwisu i chcą 1900 zł za kluczyk plus 500 za kodowanie no i do tego laweta bo najbliższy serwis Kawasaki jest oddalony 200 km ode mnie 🤦♂️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior 8303 Posted June 21, 2024 Author Share Posted June 21, 2024 Udało się. Kupiłem używany kluczyk z olx i przemiły pan zrobił z dwóch jeden 💪 na szczęście mój był udzkodzony w takim miejscu że udało się bez kodowania, swoją drogą nie wiem czy używkę można przekodowac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus 61 Posted June 21, 2024 Share Posted June 21, 2024 11 godzin temu, Junior 8303 napisał: Udało się. Kupiłem używany kluczyk z olx i przemiły pan zrobił z dwóch jeden 💪 na szczęście mój był udzkodzony w takim miejscu że udało się bez kodowania To jest najwazniejsze!!! Teraz tylko uwazaj i pilnuj go jak oka w glowie.Teraz tylko lac i latac 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior 8303 Posted June 21, 2024 Author Share Posted June 21, 2024 7 minut temu, Taurus 61 napisał: To jest najwazniejsze!!! Teraz tylko uwazaj i pilnuj go jak oka w glowie.Teraz tylko lac i latac 😁 Haha teraz go do kieszeni kurtki przyszyję 😂 szerokości LWG 🏍💨🚀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus 61 Posted June 21, 2024 Share Posted June 21, 2024 11 minut temu, Junior 8303 napisał: szerokości LWG 🏍💨🚀 Wzajemnie 🏍️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts