Jump to content

Recommended Posts

Witam 

Jestem od lutego szczęśliwym posiadaczem Kawasaki gtr 1400 z 2014 roku. Kupiłem go z jednym kluczykiem który przez mój błąd wpadł pod koła przejeżdżającego auta, zniszczył się i nie mogę teraz odpalić moto ani odblokować kierownicy. Czy ktoś ma doświadczenie w tej kwestii?? Dodam tylko, że mogę mieć inny kluczyk za małe pieniądze tylko pytanie czy można go przekodowac do mojego moto 

Cos mi sie wydaje ze nie ominie ciebie wizyta w serwisie kawasaki.Poprostu przedzwon a jesli masz nie daleko do serwisu to podjedz i  zapytaj sie czy istnieja taka mozliwosc przekodowania nie oryginalnego klucza pod twoj motorek.Ja osobiscie nie mialem takiego problemu i nie slyszalem zeby ktos mial .

Edited by Taurus 61

37 minut temu, Taurus 61 napisał:

Cos mi sie wydaje ze nie ominie ciebie wizyta w serwisie kawasaki.Poprostu przedzwon a jesli masz nie daleko do serwisu to podjedz i  zapytaj sie czy istnieja taka mozliwosc przekodowania nie oryginalnego klucza pod twoj motorek.Ja osobiscie nie mialem takiego problemu i nie slyszalem zeby ktos mial .

Dzwoniłem do serwisu i chcą 1900 zł za kluczyk plus 500 za kodowanie no i do tego laweta bo najbliższy serwis Kawasaki jest oddalony 200 km ode mnie 🤦‍♂️

Udało się. Kupiłem używany kluczyk z olx i przemiły pan zrobił z dwóch jeden 💪 na szczęście mój był udzkodzony w takim miejscu że udało się bez kodowania, swoją drogą nie wiem czy używkę można przekodowac 

11 godzin temu, Junior 8303 napisał:

Udało się. Kupiłem używany kluczyk z olx i przemiły pan zrobił z dwóch jeden 💪 na szczęście mój był udzkodzony w takim miejscu że udało się bez kodowania

To jest najwazniejsze!!! Teraz tylko uwazaj i pilnuj go jak oka w glowie.Teraz tylko lac i latac 😁

7 minut temu, Taurus 61 napisał:

To jest najwazniejsze!!! Teraz tylko uwazaj i pilnuj go jak oka w glowie.Teraz tylko lac i latac 😁

Haha teraz go do kieszeni kurtki przyszyję 😂 szerokości LWG 🏍💨🚀