Mr. Luke Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Czesc wam, jestem tu nowy, mam problem ze stukaniem w silniku, podczas jazdy nagle utrata mocy, zwalnianie oraz charakterystyczne stukanie w silniku, jazda przerwana, w garażu otworzyłem lewą pokrywę i znalazłem kawałki metalowe na magnesie od alternatora. Chyba będę musiał ściągać cylindry, czy możecie zidentyfikować te połamane resztki? Kawałki rozmiarem przypominają pierścień. Ułatwi i przyspieszy mi to naprawę. Dzięki z góry i pozdrawiam- Luke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Wygląda jak koszyk z łożyska. 1 Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Vt125 ma łożyska na wałkach rozrządu, zdarza się że się posypie, wtedy jest dokładnie taki objaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi