olej Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 ha ha widzicie wyczułem że chce ściga :P ma się tego nosa :twisted: a co do obstukania teori w zime to mówie ci od razu że teorie się stuka przez całe życie :buttrock: Co do moto to można jeszcze zakupić yamahe fzr 400 albo nakeda suzuki bandit 400 ale to juz jakbyś się uparł na kupno jakiejś 400-setki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 5 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 W sumie mi najodpowiedniejszy wydaje sie obudowany GS500 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość p_iwo Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 dzieki za odpowiedzi. Ogladam sobie w necie te moto co mi polecacie i chyba najlepiej odpoiwada mi GS 500 albo CBR F2. Z innych to myslalem jeszcze o GSX600 F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi