dadi0 Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 No bo "pierdolnięcie" ma :PPozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 To też ale jat lekka jak piórko bo waży 79kg i do tego ma zawieszenie pozwalające skakać po kilka metrów. Do tego super prowadzenie i energonomia. NIc dodac nic ująć motocykl bezkompromisowy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek___ Opublikowano 8 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Wole Enduro bo przynajmniej po drogach moge jeździć (publicznych)Pozdro :buttrock: Crossem po drogach też można jeździć a jak jakieś suki by się pojawiły to w lasek i nawet nie będzie chciało im się ciebie gonić a nawet jakby to i tak nie mają szans :P No ale ze względu na koszta chyba odpuszcze sobie crossa.W dizmarze listopadowym jest fajna Aprilia Rx 125 z 1989r. za 3900, opłaca się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 W dizmarze listopadowym jest fajna Aprilia Rx 125 z 1989r. za 3900, opłaca się?Zalezy w jakim stanie i ile spuści :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 W dizmarze listopadowym jest fajna Aprilia Rx 125 z 1989r. za 3900, opłaca się?Zalezy w jakim stanie i ile spuści :mrgreen: Szczegolnie to 2ie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadi0 Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 No ale jak np. jedziesz do miasta i zaparkujesz moto pod sklepem wychodzisz i:1. moto nie ma (ukradli)2. nie masz benzyny (ktoś ci spuści) 3. Miejscy (lub pały) przy motorku stoją I masz po motorku :P A na Enduro mogą cie cmoknąć :P (chuba że cię udupią za tłumik)Pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 A.D.1Juz nie tragizuj, kto ci spod sklepu moto od razu zwinie... A.D.2A po co twoja benzyna, chyba, ze zul bedzi ewyjatkowo spragniony... A.D.3Stac nie moze ... ?! Gorzej jak zobacza cie podjezdzajacego pod sklep. A na Enduro mogą cie cmoknąć To sie tyczy tylko pkt.3 rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadi0 Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 U nas w Oświęcimi jeździ gość na KTM-ie chyba 125 SX nie wiem za bardzo bo nie da się przeczytać przy takiej prędkości z jaką podróżuje po mieście :POstatnio uciekał przed pałami :twisted: skręcił na łąkę i już :PPozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek___ Opublikowano 8 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 W dizmarze listopadowym jest fajna Aprilia Rx 125 z 1989r. za 3900, opłaca się?Zalezy w jakim stanie i ile spuści :mrgreen: Szczegolnie to 2ie :mrgreen: A co za dużo koleś chce?Ze zdjęcia wygląda na dobry stan ale na takim zdjęciu to ja moge sobie popatrzeć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek___ Opublikowano 8 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 U nas w Oświęcimi jeździ gość na KTM-ie chyba 125 SX nie wiem za bardzo bo nie da się przeczytać przy takiej prędkości z jaką podróżuje po mieście :POstatnio uciekał przed pałami :twisted: skręcił na łąkę i już :PPozdro :buttrock: No właśnie o to chodzi. U nas dużo lasów także nie ma problemu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadi0 Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 No a u nas nie ma prawie w ogule :P ale mamy jeziora a dookoła taki fajnu żwirek i błoto :P Ja będe z kolegą jeździł na 2 łąkach (jego ciotki) troczke się jej zaora tą łąke :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 u mnie czy endurko czy cross nie ma roznicy paly przypie**alaja sie od tak dla zabicia czasu ** - D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek___ Opublikowano 8 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Piszecie że wymiana tłoka po 30h jazdy ale jak ja dopiero zaczynam to może dłużej by pociągnął taki tłok co?Nie bede napieprzał na torze i skakał kilkumetrowych hop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadi0 Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 I co dogonią Enduro czy Crossa ??Wow czym oni pomykają??(chyba że na postoju)pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 I co dogonią Enduro czy Crossa ?? Wow czym oni pomykają?? jak zobacza tylko ze jade to zaraz koguta wlanczaja i rura poldkiem za mna ale widze ich tylko pierwsze 30-40 sekund potem zostaja w tyle i odpuszczaja poscig u mnie poprostu nie ma co robic wiec z nodow byle poscig za motorkiem to dla nich rozrywka tak jak dla mnie ucieczka traktuje to jak zabawe w ganianego :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi