extradd Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Witam. Nie mam wygórowanych wymagań. Motocyklami jeżdżę od 30 lat. Miałem przerwę, myślę nad Kawasaki J300. Głównie jeżdżę po mieście. Co myślicie o moim wyborze? Czy może ktoś zaproponuje lepszy wybór? Pozdrawiam 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/motocykle/kawasaki-j300-pierwszy-skuter-od-zielonych/rm6qgxz tylko tyle moge cos powiedziec.. Edytowane 1 Czerwca przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 2 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Ok, dziękuję. Już zakupiony, jestem bardzo zadowolony. Ok, dziękuję. Już zakupiony, jestem bardzo zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi