szramer Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 a sidecary?dobra ja wiem swoje sprzeczać sie niebede , ide potopić sie w błocku i Tobie to polecam :buttrock: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lot Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 Taaa , Isle of man to jest to , może by się tak wybrać w przyszłym roku ?? Jakby tak zmajstrować ekipę to można by było wyskoczyć na własnych dwóch kółkach i zobaczyć jak to jest jeździć bez ograniczeń prędkości po zwykłych drogach (obowiązują tylko w miasteczkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 a sidecary?dobra ja wiem swoje sprzeczać sie niebede , ide potopić sie w błocku i Tobie to polecam :buttrock: chętnie, ale nie mam sprzętu do takiej jazdy a na dwa mnie nie stać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 mam pytanie trochę OT do filmiku z uponone? co to za muza? naprawdę doj...ny(*) kawałek :buttrock: (*) autocenzura :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadi0 Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 Ja widziałem jeden filmik (wypadek) gość wpadł w takie shimmy że...zrzuciło go z moto nie wiem czy przeżyłpozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadi0 Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 To jest Disturbed piosenka Voices :PFajnie grająPozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Ja widziałem jeden filmik (wypadek) gość wpadł w takie shimmy że...zrzuciło go z moto nie wiem czy przeżyłpozdro :buttrock: filmik dość stary i chyba większość go widziała... koleś na czarnym biku tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadi0 Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Tak :PPozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Przyznam ze filmik fajny ale gosc chyba przeżył ta shima była dość długa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 z tego co pamietam to raczej nie ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi