arkandas Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja (edytowane) Witam wszystkich 🙂 Stałem się posiadaczem Aprili Pegaso 650 z 97 roku. Aktualnie jestem na etapie przygotowań motura pod sezon jednakże martwi mnie jedna rzecz: podczas gaszenia silnika słychać takie jednorazowe stuknięcie, coś jakby uderzyć młoteczkiem w stalową rurę. Podczas odpalania czy jazdy nic takiego się nie dzieję - tylko podczas gaszenia. Czytałem na amerykańskich forach, że to normalne i taki dźwięk wydaje sprzęgiełko rozrusznika ale wolę dopytać specjalistów tutaj na forum: czy mam się czego bać? Dźwięk jest dość głośny ale po za tym nie widzę żadnych oznak aby coś było uszkodzone albo odbiegało od normy Edytowane 18 Maja przez arkandas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Jak najbardziej normalne, niczym się nie przejmuj, tak ma być 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi