flakus Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 witam. mam japonię, 4 gary :twisted: . ostatnio zauważyłem, że z pokrywki nad miską olejową cieknie mi olej. Nad nią jest obudowa filtra powietrza. Wszystko ubabrane. Skąd to się może brać? Pozdro Wojteq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 Skąd to się może brać?Umyj wszystko dokladnie np.benzyna ekstrakcyjna no i zapal silnik albo zrob mala rundke i sam zobaczysz skad cieknie olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 Napisz co to za maszyna, bo to dosyć istotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flakus Opublikowano 28 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 Napisz co to za maszyna' date=' bo to dosyć istotne[/quote'] - och, rzeczywiście, sorry ;) juz naprawiam błąd. Codzi o kawę zephyra 550. Ponadto już wiem, że to nie pompa ani miska cieknie, tylko odma. Prawdopodobnie coś mi sie obluzowało. Zaraz lece posprawdzać. Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi