torqracer Posted April 20, 2024 Share Posted April 20, 2024 (edited) Witam mam problem z torq vivo euro 5 2022r. Z kolegą mieliśmy obczaić co i jak wygląda w skuterze. przy rozkręceniu obudowy od napędu odczepił czujnik położenia wału. Nie mógł wczepić to włożył i termoskurczliwą przyczepił. odpalił i działa. Chodzi normalnie tylko problem jest taki, że wywala check engine przy 35km/h. Przy zgaszeniu odczekaniu chwili check gaśnie. Dodam, że zapomniał założyć od filtra powietrza tej takiej wtyki i jechałem tak 1km. Proszę o pomoc bo jestem dosyć zielony w tym. Edited April 20, 2024 by torqracer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
torqracer Posted April 22, 2024 Author Share Posted April 22, 2024 widzę że forum szaleje aktywnością niezłe gówno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Kowalski Posted April 23, 2024 Share Posted April 23, 2024 No gówno jak odczepił wtyke i czujnik wału. Jak nie mógł wczepić, to może zamiast stosować termoskurczliwą powinien obczaić jak zrobić to dobrze. Albo poprosić o pomoc kogoś dorosłego. A tak to gówno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Kowalski Posted April 25, 2024 Share Posted April 25, 2024 Zbaczając trochę od głównego tematu, czy zastanawialiście się może, jaka subkultura komunikuje się takim językiem jak powyżej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts