torqracer Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) Witam mam problem z torq vivo euro 5 2022r. Z kolegą mieliśmy obczaić co i jak wygląda w skuterze. przy rozkręceniu obudowy od napędu odczepił czujnik położenia wału. Nie mógł wczepić to włożył i termoskurczliwą przyczepił. odpalił i działa. Chodzi normalnie tylko problem jest taki, że wywala check engine przy 35km/h. Przy zgaszeniu odczekaniu chwili check gaśnie. Dodam, że zapomniał założyć od filtra powietrza tej takiej wtyki i jechałem tak 1km. Proszę o pomoc bo jestem dosyć zielony w tym. Edytowane 20 Kwietnia przez torqracer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torqracer Opublikowano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia widzę że forum szaleje aktywnością niezłe gówno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia No gówno jak odczepił wtyke i czujnik wału. Jak nie mógł wczepić, to może zamiast stosować termoskurczliwą powinien obczaić jak zrobić to dobrze. Albo poprosić o pomoc kogoś dorosłego. A tak to gówno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Zbaczając trochę od głównego tematu, czy zastanawialiście się może, jaka subkultura komunikuje się takim językiem jak powyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi