bols2 Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 Nie no filmy full wypas ;) Nie wiedziałem ,ze dt da sie tak jeździć 8O Icea czy aby w 1 filmie nie było troszke przyśpieszone tempo :?: ;) PS Możesz napisac ile powinny trwać poszczególne filmy bo jakos nie ściągają mi sie do końca :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 Icea czy aby w 1 filmie nie było troszke przyśpieszone tempo Wszystko jest w orginale, nic nie było przyśpieszane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 Cytat:Icea czy aby w 1 filmie nie było troszke przyśpieszone tempo Wszystko jest w orginale, nic nie było przyśpieszane.Dopiero potem jak popatrzyłem dokładniej tego efektu dodaje ruchy kamery na lewo i lekko na prawo ale ciekawy jestem ile tam mogło być na budziku :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 Ruchy kamerą nie muszą nic dodawać… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 Godne filmiki widać że umiesz jeżdzić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 ze tej detetki jeszcze nie skasowales na ktoryms drzewie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 ze tej detetki jeszcze nie skasowales na ktoryms drzewie :mrgreen: to samo pomyślałem jak pierwszy raz obejżałem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 27 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 ze tej detetki jeszcze nie skasowales na ktoryms drzewie :mrgreen: to samo pomyślałem jak pierwszy raz obejżałem :lol: Akurat jazda w korku lub pomiedzy drzewami na milimetry to moj ulubiony aspekt motocyklizmu :mrgreen: . Trenuje to odkad pamietam ;) .A juz jedna kierownice skasowalem - ale to na lodzie. Druga pokrzywilem. Raz zablokowalem sie kierownica z obu stron w drzewach i skonczylem klatą na zegarach :mrgreen: . Filmik jest montowany z predkoscia rzeczywista [ok. 25fps] i w tym lesie na serio niezle sie pocinalo ... w dodatku z Pinkowa na tyle :twisted: . Dzieki za mile slowa' date=' szczerze mowiac spodziewalem sie bardziej "bluzgow" :lol: 8) ;) Filmik montowalem czym-kolwiek [np. InterVideo WinDVD Creator 2'] Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi