pteamx Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Witam, mam pewien problem mianowicie podczas jazdy na dotarciu jechałem wiaduktem nagle podczas jazdy dziwnie zaczął silnik pracować mianowicie na pełnej manetce jechał a jak trzymałem manetkę na pół to przerywał gdy się zatrzymałem zobaczyłem że stożkowy filtr powietrza mi wypadł podczas i od teraz skuter jeździ ale słychać dziwne odgłosy (stukanie jakby coś uderzało w silnik) podczas spadania obrotów oraz raz na jakiś gdy chcę ruszyć to gaśnie skuter to motobi huzar II 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca Czyli co, filtr spadł z wiaduktu i już go nie założyłeś?Wysłane z mojego Infinix X666B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi