adamzek Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Cześć! pytanie odnośnie centrowanie felg do supermoto. Zamówiłem sobie komplet felg i przyszły takie jak na zdjęciu. Teraz moje pytanie, czy idzie to zrobić i będzie okej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Oczywiście że da się to zrobić. Popytaj kto w Twojej okolicy centruje koła. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Dla siedzacego w temacie 1 godz. z przerwa na piwo.Dla chcacego nowicjusza ca. z 3godz. + odpowiedni narzedz + You Tube.To tak mniej wiecej z grubsza na oko.😉 Od poczatku do konca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamzek Opublikowano 13 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca Dziękuje za pomoc. Temat do ogarnięcia, znalazłem osobę, która mi to zrobi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi