Przemekk15 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Witam czy jest w stanie mi ktoś rozkodować win chodzi mi o rok motoru suzuki rm 250 2t JS1RJ18A000501101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia A to nie daje odpowiedzi ? https://pl.vindecoder.pl/JS1RJ18A000501101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemekk15 Opublikowano 5 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Daje odpowiedź że 2008 lecz w sklepie z motorami jak podałem vin mówią że 2001 dlatego może ktoś z użytkowników forum ma jakoś skuteczny sposób na sprawdzenie chyba że ta strona jest pewna w 100% słyszałem też że takie strony nie do końca poprawnie odczytują vin suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi