Złoty Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 To nie ciekawie może coś znajde bo nie bede jeździł na tych normalnych.a co sądzisz o tych exportowych???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piatka Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 czesc jezeli zastosujesz tloki z cc 700 (80 mm ??) to pozostanie ci scianka cylindra ok 1 mm (u samego dolu cylindra). wg mnie to nie ma sensu (podobnie tloki z poldoneza 1.6). rozsadnym wyjsciem jest tulejowanie cylindrow na 77 mm pod tloki z fiaciora 1.5 (tylko wtedy trzeba roztoczyc tulejke pod sworzen na 22 mm) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 nie chce tulejowac słyszałem że od audi apsuja tłoki może od audi wstawiem.Chce sie dowiedzieć cos o tłokach expotrowych może one bedą w miare dobre ?????Wiece coś może na ten temat?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w_brat Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Cze! Z tego co wiemto dwa komplety oryginalnych "kutuch" tlokow sprowadzil onegdaj Jan Skwarko. Na jednym jezdzi chlopak z Bialegostoku. Sprobuj u Skwarki choc teraz u ruskich wszystko sie popiep-lo. Jak dasz cienkie pierscienie olejowe od Dniepra to i na oryginalach Ural niezle pomyka. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Wielkie dzięki ale nie mam do niego numer tel.możesz mi podac jakieś namiary na niego????Bym był bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w_brat Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Jan Skwarko http://boksery.sowieckie.webpark.pl/witryn.../contact_pl.htmtel (+48) 85 711 91 11 tel 606 682 229 e - mail nie polecam odpowiada corka po konsultacjii a to trwa. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Okil już sie z nim zkontaktowałem. Ale nie wiem czy sie opłaca za komplet 180 zł troche drogo i nie wiem jak to sie sprawdza.Ma ktoś może to dziadostwo u siebie w motorku lub wie coś o tym jak to sie sprawuje bo nie chce zapłaci w brud kasy za gówno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakmen Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Tłoki do Urala lub Dniepra produkuje firma ALMOT. Dorabiają także tłoki do junaka. mam taki u siebie i nie narzekam. Uwaga na części zza wschodniej granicy a zwłaszcza na ich jakość. Coś muszą robić z zapasami aluminiowych łyżek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 czeja założyłem swego czasu tloki od CC700 do Dniepra, po ok.200 km szybko je wyrzuciłem niestety wraz z cylindrami (roztoczone).Nie pomogło przekręcanie tłoków (tz. nieosiowość względęm cylindra) poprostu silnik łomotał mimo pasowania tłok cylinder na 0.05 mm.Generalnie nie polecam.galar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w_brat Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Cze! Nie wiem czy orientujesz sie, ze w silnikach typu boxer przesuniecie na obu cylindrach jest po przeciwnych stronach. Zalezy to od kierunku obr walu korbowego. Jak sa zal jednakowo zawsze ktorys stuka. Z tego co wiem ALMOT nie robi tlokow do Urala. Na stronie maja tylko zdjecie. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi