MZrider Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Relacja z Jury Krakowsko-Częstochowskiej - IX 2004 Zachęcam wszystkich podróżników (i nie tylko) do przeczytania relacji z wypadu do Jury Krakowsko-Częstochowskiej we wrześniu tego roku. Wyjechaliśmy w 3 osoby, w Częstochowie dołączył 4ty chętny (wszyscy na dwusuwach), przygód było sporo :P Nie będe tego tu opisywał, żeby sie nie powtarzać, bo relację znajdziecie na stronie www.mzrider2.republika.pl/07jura/07-01.htm Pozostałe nasze wyjazdy na www.mzrider.republika.pl :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Juz widzialem - super! Załuje tylko, że niie wiedzialem o waszych planach (Rafala znam osobiscie) bo bym chetnie z wami pojechał. Żeby nie psuć klimatu dwusuwowego wybrałbym sie nawet MZ-ą. :buttrock: Podziwiam - wyprawy dobrze zaplanowane, dużo zwiedzacie, generalnie jak najtaniej - kierujecie sie takimi samymi wytycznymi jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropelka_350 Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Oj działo się tam działo, Krzysiek tylko z przyzwoitości wszystkiego nie opisał. Szkoda tylko, że awaria a także obowiązki zmusiły mnie do wcześniejszego powrotu. Adam będziemy mieć jeszcze okazje się spotkać to pogadamy, a z tego co wiem plany na przyszły sezon są dość ciekawe tak że może odpalisz swoją Ts i ruszysz staruszke. pozdrawiam kropelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Relacja super! + te filmiki co wczoraj oglądaliśmy Krzychu to aż się żyć nie chce inaczej jak tylko wsiąść i pojechać gdzieś w pizdu. Pozdrawiam /Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 strona i pomysl podrozy super! musze w przyszlym sezonie sie wziac za siebie i tez pojechac cos zwiedzic troszeczke dalej bo wszystko w okolicy mam juz przerobione a bardzo mi sie podoba turystyka za neiwielkie pieniadze! ;) taka jaka wy uprawiacie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi