adas7 Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 strój pod kolor, bo idiotycznie wyglądałbym np w czerwono zółtym kombinezonie, dotychczas nie miałem żadnej skóry tylko wszytko z goretexu w kol czarnym, więc teoretycznie pasuje, ale goretex był dobry na iksa do tego motocykla myśle że słabo pasuje i jest niezbyt wygodny. Nie stać mnie żeby przy kazdej zmianie motocykla zmieniać strój po 5 kzł więc pewnei następny motocykl będę starał się dobrać po kolor skóry, przynajmniej mniejwięcej. Do barów nie jeźdzę bo jestem totalnym abstynetem nie pije nawet szampana na urodzinach ani reddsa i nie chodzi o moje poglądy poprostu nie smakuje mi nic co ma jakikolwiek związek z alkocholem, papierosy mnie denerwują więc nic po mnie w barze, z ręką na sercu moge poweidzieć że w całym życiu spedziłem może 20 godzin w knajpach. Lubie bić kilometry motorkiem najlepiej w parze z kumplem lub dwoma kumplami jadąc np nad morze okąpać się w Łebie. Lubie jeździć po torze chodź robiłem to dopiero dwa razy i nawet nie mam licencji. Laskę mam więc wyrywać żadnej nie muszę, poprostu czysta jazda i im więcej tym lepiej, byle na benzyne wyrobić. Mam kumpla, który śmiga 6km do parku w chorzowie i siedzi przy piwkach 5 godzin po czym o 22 wraca do chaty, mnie wyruszenie motocyklem zajmuje około 30 min od wyjścia z domu do czasu kiedy wrzuce pierwszy bieg, naprawde jeżeli miałbym tam jechać wole wsiąść w samochód i być tam za 10min uwierz mi. Nie znam osobiście takich ludzi o których piszesz ale wiem że są, pewnie najwięcej w Wawie pod kolumną. Ja jeżeli tylko miałbym na tyle pieniądzy miałbym 50 Mm w sezonie, tylko resztki zdrowego rozsądku każą mi nie przepalać całych pieniędzy i zostawić coś na jedzenie :buttrock: pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 I wszystko jasne :buttrock: A amorka to sobie kup i nie czekaj z tym do wiosny bo na pewno bedzie potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 tak myślałem ze mnie to nie minie, to zaczynam szporować na amora :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Cześć,czy ktoś mi podpowie jak się zabezpieczyć przed wycieczką na darmo do DE??? Jeżeli sprzedawca twierdzi (mailowo), że moto jest bezwypadkowe, w bardzo dobrym stanie, jest książka serwisowa i TUV do marca 2005 myślicie że ryzykować jazdę 1000km??? Aha, moto jest z roku 2000 i przebieg 8100km :?: :!: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 no ja ryzykowałem 500 w jedną strone i sie "przejechałem" bo motorka juz dawno nie było a sprzedawca twierdził przez telefon co innego, ale to był salon. Byłem też w Szczecinie gdzie gość dał ogłoszenie 03 rok, stan igła mały przebieg nic uszkodzone, okazało się ze motocykl położony z obu stron z jednej owiewki przetarte na wylot, rok 02 tyle ze rejestrowany 03. Zeby oddać sytuację napisze w ten sposób jak tam jechałem byłem pewien ze go wezmę, STAN IGŁA, PRZEBIEG 5000, SALON POLSKA, GWARANCJA DO MAJA, ATRAKCYJNA CENA. Jak go zobaczyłem to w 2 sekundy stwierdziłem że moge wracać, gdyby nie było przewagi ilościowej tobym gościa zmłócił za te 600km na darmo, ale uśmiechnąłem się obróciłem na pięcie i pojechałem oglądać inne, to równiez był komis.Trzebaby naprawde prościć zdjęcia z aktualną gazetą na siedzeniu bo obejżałem ponad 10 sprzętów i prawie żaden nie wyyglądał tak jak na nadesłaych zdjęcich, które były robione kilka miesięcy wczesniej z innym osprzętem tłumikiem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 A mi dalej sie wydaje ze jesli sie szuka moto w "dolnym przedziale cenowym" lub calkowicie w przedziale "okazji" to 95% oferowanych modeli ma jakies "niespodzianki" lub sa to po prostu zlomy. Sam, z mojego doswiadczenia wiem, ze jadac po moto ktore kosztuje mniej wiecej tyle ile powinno kosztowac, niebezpieczenstwo naciecia sie jest za granica niewielkie. Co do kraju, to kazdy wie jak jest :cry: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 A dlaczego niby lewizna?Niemcy to nie Polska!Chociaz trzeba u nich uwazac na Turkow bo to tez przekrety(...) :lol: Chyba tylko chory kupowalby moto od Turka. Wiadomo ze jedynie od wlasciciela mozna trafic na dobre moto, handlarze nie maja prawdziwych okazji, przynajmniej nie takich, na ktorych sam chcialbym jezdzic :banghead: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi