krystian270 Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 (edytowane) Witam mam problem z moja YZ250 2003 2t podczas ruszania i podczas jazdy na 1 biegu strasznie szarpie i jak jade na rownych obrotach to albo ją tak jakby zwalnia albo jedzie chwile normalnie albo szarpie, na każdym innym biegu nic nie szarpie ani przy ruszaniu ani przy jeździe, spuściłem olej i opiłków to tu nie widać wie ktoś co to może być proszę o pomoc. Edytowane 10 Września 2023 przez krystian270 Zapomialem dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Mozliwe ze sprzela klowe jedynki sa na wylocie i lapia a pozniej uszczaja i tak w kolko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian270 Opublikowano 11 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 6 godzin temu, Adam M. napisał: Mozliwe ze sprzela klowe jedynki sa na wylocie i lapia a pozniej uszczaja i tak w kolko. To znaczy że mam do wymiany tryb 1 biegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Jezeli to jest to para kol zebatych, ale to tylko podalem jako mozliwosc. Mozliwe ze to co innego, pojedz do serwisu zeby to sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Taki kupiłeś? Był jakiś remont robiony? Może skrzynia źle poskładana... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi