piotr3k Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Witam mam problem ze skuterem 2t peugeot speedfight 2, skuter do około 15km/h ma bardzo ciężko wejść na obroty i bardzo ciężko przyspiesza, ma już większą dysze powietrzną, ssanie elektryczne jest sprawne (sprawdzone) cały czas mocno dymi, dozownik oleju odłączony (za duża ilość oleju nie wchodzi w grę )Moduł zapłonowy ok, klin na wale cały, gaźnik regulowany na wszystkie sposoby, nie jest to wina napędu (na stopkach jest to samo i ze ściągniętym paskiem też to samo. Proszę o pomoc bo już nie wiem co mam zrobić skuter po osiągnięciu 15km/h od razu zaczyna jechać tak jak powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 jak kopci jak lokomotywa ze startu to ma za dużo paliwa , ale jak piszesz że gaźnik grzebany na wszelkie możliwe sposoby to podmień jeszcze świece w ciemno , kosztuje pewnie z 10 zł Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi