Pablo0321 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Witam jestem w trakcie zakupy motocykla no i mam problem. Kiedy wkręcam go na wysokie obroty, puszczam gaz i zaraz przed zejściem do jałowych obrotów nagle musnę/strzelę roll gazem, to motocykl gaśnie. Podobno może to być kwestia regulacji obrotów jakimś pokrętłem obok baku? czy ktoś spotkał się z czymś podobnym w tym motocyklu? Dodam że według właściciela motocykl stał 3 tygodnie nie odpalany i wcześniej nie było takiego problemu. Wiem ze temat szeroki bo to może być: usterka układu zapłonowego, zanieczyszczony układ paliwowy lub elektronika. Ale jak ktoś tak miał to byłbym wdzięczny za info. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 TPS? Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi