pawelpluta Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Mam do sprzedania nieużywana kurtkę motocyklowa firmy Rypard w rozmiarze XL. Kurtka wykonana z miękkiej skóry , posiada perforacje na ramionach i wywietrzniki dla lepszej cyrkulacji powietrza . Oczywiście ma komplet ochraniaczy. Kurtkę ubrałem tylko raz w zeszłym sezonie , na próbę , ale bardziej pasuje mi inna moja letnia kurtka , a ta zajmuje sporo miejsca w szafie , więc wolę ją sprzedać . Stan oczywiście idealny . XL - KLATKA PIERSIOWA - 114 cm, PAS - 114 cm, DŁUGOŚĆ RĘKAWA -66 cm, DŁUGOŚĆ CAŁKOWITA KURTKI - 71 cm ( Wymiary według producenta z jego aukcji ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 To jeszcze cenę wyjściową podaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi