Valdo Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Witam. Szukam towarzysza na długi wyjazd do Azji środkowej, przez jak się uda Iran, Turkmenistan itd. Ponieważ w tym roku juz jest późno to wyjazd raczej maj 2024. Koszty wyjazdu nie są jak wiem wysokie ale czas minium jak sądze to 6-7 tygodnie a najlepiej 9 -12. Mam trochę doświadczenia w takich wyjazdach ale nie jestem hardcorowcem. Bo już słyszałem ,że to można zrobić w 3 tygodnie. Pozdrawiam. Valdo [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m07m10 Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia O kurde, Szefie, ale się minęliśmy, bo byłem w Iranie w maju! Oczywiście celowo w maju, żeby nie spalić się żywcem od upałów, co mi się udało, bo temperatury były identyczne jak w Polsce. Ale ten post widzę pierwszy raz. A Ty zaliczyłeś Iran i Turkmenistan? I czym jechałeś? Bo ja dwukołową wersją Ursusa C-45. Poza tym, nie wiem czy jestem w dobrym temacie, ale chciałem dać małe ogłoszenie, poszukuję, ŚM nr 7/2001 bo tam jest II. cz. opowieści o podróży do Azji. Jak ktoś ma i chce dać skan, to Bóg zapłać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi