Embix Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Witam. Chciałbym zapytać czy owy model na wtrysku posiada filtr odśrodkowy i czy go szukać, czy jest tylko to sitko na forum bo nigdzie ani w książce serwisowej nie mogę takiej informacji znaleźć, w starszych modelach widzę filmiki że są pod pokrywą po prawej stronie ale rzekomo nie we wszystkich motorach tak jest. Jak to jest u was? Macie jakieś info? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Proponuję poszukać w internecie katalogu części ( parts catalog) i tam poszukać, wczoraj w Hondzie CBR 125 z 2004 chyba roku wymieniałem olej i tam w ogóle nie ma filtra oleju, trzeba po prostu często wymieniac olej...Tu podejrzewam pod dużym korkiem sprężynę i wkład siatkowy w niej...ale proszę sprawdzić j/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embix Opublikowano 11 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 2 godziny temu, jannikiel napisał: Proponuję poszukać w internecie katalogu części ( parts catalog) i tam poszukać, wczoraj w Hondzie CBR 125 z 2004 chyba roku wymieniałem olej i tam w ogóle nie ma filtra oleju, trzeba po prostu często wymieniac olej...Tu podejrzewam pod dużym korkiem sprężynę i wkład siatkowy w niej...ale proszę sprawdzić j/w W instrukcji nic nie ma, serwis mówi że tylko siatka, na innych forach twierdzą że jest 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 To jest Romet K125 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embix Opublikowano 11 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Teraz, jannikiel napisał: To jest Romet K125 ? K125FI na wtrysku. 2020r z fabryki, w 2021 sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 To raczej jak wcześniej napisałem korek, sprężyna i filtr siatkowy + częste wymiany oleju... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi