Patrykos987 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Witam nie wiem czy wybrałem dobry dział mianowicie jaki polecacie wydech/tłumnik nie wiem jak to nazwać koncówke wydechu? zeby dobrze brzmiało 😄 do bandita 600 z 95r ten co mam w ogóle nic nie daje słychać sam ryk silnika wydechu wcale zalezy mi by kupić coś w miare budzetowo do okolo 400zł max da sie coś fajnego kupić? i jeszcze kwestia montażu jak by ktos mogł mi podpowiedzieć jak wymienić byłbym wdzięczny browarka za pomoc mogę postawić 😄 😄 Bardzo proszę o linki 🙂 https://allegro.pl/oferta/wydech-tlumik-koncowka-tuning-leo-vince-hit-13169961938?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=ps&utm_term=test&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_narzedzia_pla_pmax_ps&ev_campaign_id=17996352432&gclid=Cj0KCQjwnf-kBhCnARIsAFlg491Q0gilBs9n5CipvdtHhtHXnyI6mHKdWDtcYCw0zOJlfHltOUwCCz4aArCiEALw_wcB&fbclid=IwAR1NxjVF108fYz_erGJK4a25FvhQ3pyBrCAWODmcrjc9qT40D2jLLzzg7y8 myslalem coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Ahem.. tłumki końcowy z allegro firmy "akrapovicz" za 350zł.. czyli chińszczyzna. Jak lubisz - kupuj. Ale zastanów się dlaczego oryginalny akrapovic będzie kosztował od 1,5k w górę.. ? A w realu - Łódź to duże miasto, na pewno są warsztaty motocyklowe, są handlarze motocyklami. Podjedź do 3 i poszukaj używki. Zawsze się coś znajdzie, bo ktoś ściągnął moto z niemiec czy jukeja na dawcę i zostało co zostało. W najgorszym razie OLX. Montaż jest banalny jak długo masz parę opasek. No i przede wszystkim zmierz średnicę rury wydechowej to będziesz wiedział czego szukać. A swoją drogą, co ma Ci "dać" inny tłumik? Skoro ten "ryczy" to pomyśl na wytłumieniem bo "krowa co ryczy mało mleka" i takie tam. Tak po prawdzie , to po zmianie tłumika powinieneś pojechać na hamownię, no ale zakładam że zawodnikiem nie jesteś, więc to nie będzie miało aż takiego znaczenia. Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi