Mlody 38 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udost臋pnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Witam.Mam pytanie.czy kto艣 z was zrobi艂 kiedykolwiek pe艂ny przelot wydechu przy TZR 50? Czyli wybebeszyl wszystko i za艂o偶y艂 ko艅cowy wydech z pe艂nym przelotem? Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
lysy76 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udost臋pnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 A jakich efekt贸w si臋 spodziewasz? Cytuj pis(s) off馃 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Mlody 38 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Udost臋pnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Na pewno b臋dzie g艂o艣niej to wiem i teoretycznie powinna by膰 mocniejsza,tylko nie wiem czy jest sens wybebeszac wszystko,z tad moje pytanie czy kto艣 ju偶 co艣 takiego robi艂,bo je艣li b臋dzie znikoma r贸偶nica to szkoda sobie du.e zawraca膰聽 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.