Mlody 38 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Witam.Mam pytanie.czy ktoś z was zrobił kiedykolwiek pełny przelot wydechu przy TZR 50? Czyli wybebeszyl wszystko i założył końcowy wydech z pełnym przelotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 A jakich efektów się spodziewasz? Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 38 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Na pewno będzie głośniej to wiem i teoretycznie powinna być mocniejsza,tylko nie wiem czy jest sens wybebeszac wszystko,z tad moje pytanie czy ktoś już coś takiego robił,bo jeśli będzie znikoma różnica to szkoda sobie du.e zawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi