norbertye3y Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 witam mam suzuki katana 50 z 1998r AC problem jest następujący:po przejechaniu około 2-3 km skuter traci moc gdy włączę ssanie(mam na linkę) to można jeszcze ujechać ale czuć że jest dużo mniej mocy gdy wyłączę i włączę skuter znowu mogę przejechać około 3km dodam jeszcze że wszystkie komponenty silnika strasznie się nagrzewają z tego co mi wiadomo to poprzedni właściciel wymieniał: wał korbowy gaźnik wariator tłumik. Gaźnik był czyszczony niestety nie wiem jakiej jest marki.2 zastanawiam się nad wymianą cylindra na jakąś 70 co polecicie? to samo z gaźnikiem też chciałbym go wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Czyli skter ma 25 lat i ktos w nim ostro nagrzebal, a my mamy spojrzec w krysztalowa kule i w niej zobaczyc rozwiazanie? Oddaj do serwisu i niech szukaja o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi