ceberd Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Witam , posiadam problem i mam szczerą nadzieję że uda mi się tu go właśnie rozwiązać a państwo mi w tym może pomożecie. Mianowicie posiadam kombinezon marki Berik nie znam modelu gdyż nie posiada on metki czy oznaczeń gdzie kolwiek jedyne co udało mi się dojrzeć jest wszywka na podszywce o oznaczenia bek 13997 i nic więcej, jest to kombinezon jedno częściowy a problem jaki posiadam to ochraniacze w nim. Uległy degradacji wręcz przestały istnieć. Przejrzałem chyba cały ebay , allegro itp oraz strone producenta i nigdzie nie mogę znaleźć by berik produkował tego typu wkładki do swoich kombinezonów jak by tego typu rzeczy miały nigdy nie ulec uszkodzeniu. I o to pytanie do państwa gdzie mogę dostać te ochraniacze ,, wiem że istnieją zewnętrznych firm uniwersalne zamienniki lecz kształt ich nie przypomina moich" , kombinezon ogólnie bardzo fajny i nie zniszczony nie chciał bym wymieniać całości. Co państwo o tym sądzicie, co w takiej sytuacji zrobić? Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Kupić ochraniacze najbliższe formą tych poprzednich, ostry nóż i obróbka. Zasadniczo to nie kształt ochrania tylko materiał protektora, więc nie powinno to zmienić za bardzo właściwości. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi