Skocz do zawartości

Berik kombinezon wkładki , ochraniacze

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , posiadam problem i mam szczerą nadzieję że uda mi się tu go właśnie rozwiązać a państwo mi w tym może pomożecie. Mianowicie posiadam kombinezon marki Berik nie znam modelu gdyż nie posiada on metki czy oznaczeń gdzie kolwiek jedyne co udało mi się dojrzeć jest wszywka na podszywce o oznaczenia bek 13997 i nic więcej,  jest to kombinezon jedno częściowy a problem jaki posiadam to ochraniacze w nim. Uległy degradacji wręcz przestały istnieć. Przejrzałem chyba cały ebay , allegro itp oraz strone producenta i nigdzie nie mogę znaleźć by berik produkował tego typu wkładki do swoich kombinezonów jak by tego typu rzeczy miały nigdy nie ulec uszkodzeniu. I o to pytanie do państwa gdzie mogę dostać te ochraniacze ,, wiem że istnieją zewnętrznych firm uniwersalne zamienniki lecz kształt ich nie przypomina moich" , kombinezon ogólnie bardzo fajny i nie zniszczony nie chciał bym wymieniać całości. Co państwo o tym sądzicie, co w takiej sytuacji zrobić? Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do rozmowy 

Kupić ochraniacze najbliższe formą tych poprzednich, ostry nóż i obróbka. Zasadniczo to nie kształt ochrania tylko materiał protektora, więc nie powinno to zmienić za bardzo właściwości.

Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę.