globtdm Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 Witam Mam pytanko potrzebuje danych odnośnie sprzegła hondy xl-600 , chodzi mi dokładnie o minimalne wymiary zużycia tarcz, przekładki,spreżyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 Tarcza 2,62-2,78 mm, Wear limit 2,3 mm Przekładka Wear limit 0,15Sprężyna 44,3 mm , Wear limit 42,7Dane z ksiazki serwisowej CLYMERA XL/XR 500-650 1979-2003Nie wiem co to Wear limit ale na chłopski rozum to chyba rozmiar który kfalifikuje część do wymiany. Prymusem z anglika nigdy nie byłem :mrgreen:Dobrej zabawy przy remońcie :? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 24 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Wielki wielkie dzieki za dane, teraz tylko małe zamówionko, troche wydanej kaski i jazda na gumie bedzie czystą rozkoszą :buttrock: A jeśli Ci to nie sprawi kłopotu to podaj mi luzy zaworowe, numer mojego silnika to "PD03" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 26 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2004 Luzy: ssące 0.05mm a wydech 0,10 mmZ lewej strony silnika masz dwa aluminiowe korki ten górny jest z wycientym zombkiem, podczas regulacji zombek musi pokrywać się z kreską przy literce T.POZDRO :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 26 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2004 Jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi