paradevil Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Hej od dzieciaka marzyłem o ścigaczu jakos pare miesiecy temu zmienilem i chciałem kupic sobie jednak enduro przeczytalem duzo o 4t i 2t mam 17 lat jednak na pierwszy motor chce 125. Chce yamahe bo akurat mam serwis yamahe u siebie (chciałem ktm) no dobra chce cos do 13/14k reszte kasy mianowicie 2k zostawie wrazie cos jednakze poznie jestem juz spłukany i cos jest tansze na pozniej, 4t droższy przeglad naprawa itd lecz rzadko sie psuje a 2t szybciej sie psuje lecz tansza naprawa jednak sam olej jest drozszy. Co byloby tansze co brac sam wolalbym 2t ale tak jak mowie pytanie do was czy jest to takie drogie jak mysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 najpierw poczytaj co ty w ogóle chcesz 😄 chcesz 125 ? 125 w 4t to lajtowy dual , bardzo niskie koszty utrzymania ale też prawie zerowa frajda ( zero jazdy czy mocy ) 2t to może być dt125 która jest trwała i pancerna ale cholernie dużo pali , może być exc 125 który jest już dosyć mocny i wyżyłowany w serwisie , a może być sx 125 bardzo wymagający w serwisie i szybko się zużywający .......... 1 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fateofangel Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca a bez kosztów utrzymania tylko sam performance to takiego enduro chyba 4T a do MX 2T czy jak? Cytuj Baggy Natural Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi