miszo123 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Honda Shadow VT 500 Odpalam motor na takim akumulatorze nic sie nie stanie jak podebne do motoru Ramiz AKU.12V-7AH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Mozesz pisac normalnym pismem, nawet ja moim slepym okiem jestem w stanie je przeczytac. Czy to co napisales jest pytaniem? Jesli tak to powinno byc zakonczone znakiem zapytania. Jesli to pytanie to odpowiem ze nic sie nie stanie, natomiast maly aku o pojemnosci 7 AH moze nie miec wystarczajacej mocy do dluzszego krecenia rozrusznikiem w razie trudnosci z zapaleniem silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszo123 Opublikowano 22 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 (edytowane) Edytowane 22 Marca 2023 przez miszo123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Wydaje mi sie ze te akumulatory mialy fabrycznie co najmniej pojemnosc 12AH, ale spojrze. OK w tym linku pokazany jest aku do Intrudera, sprawdz sobie wymiary, po ktorej stronie masz plus i minus baterii i jesli sa identyczne z aku Moretti to mozesz go zakupic. Czy bedzie najlepszy to nie wiem bo nie probowalem porownywac z czymkolwiek innym, najlepszy to dosc pojemne okreslenie. https://www.amazon.ca/Replacement-Activated-Maintenance-Motorcycle-Battery/dp/B01GU2N63E Ten ma nawet tylko 10 AH, wiec najwyazniej taki wystarcza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszo123 Opublikowano 22 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi