MaTTym69 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Witam,przyszedł czas na zakup Crossa i teraz pytanie do osób którzy mieli chociaż trochę doczynienia z tą maszyną lub podobną. Jest to Yamaha YZF 250 z roku 2004/2005 jest sprawna ma do regeneracji lagi i kosztuje 8500. (Wydaje mi się ciut za duża jak za ten rok). Mógł by mi ktoś powiedzieć co sprawdzać przy zakupie takiego sprzętu? Jakie ma bolączki itp. eksploatacja i remonty wiem ile kosztują. Pozdrowionka ✊✊ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Bolączką najważniejszą, że to ekstremalnie wyżyłowany silnik, z tego też względu, że motocykl jest motocyklem typowo zawodniczym, po pewnym czasie naprawy są nieopłacalne, pękające sprężyny i urwane zawory, po za długiej eksploatacji ( wcześniej powinno się wymienić), para kół zębatych chyba 3 biegu, Jak motocykl wytłuczony, to reanimacja silnika może być zawarta w kosztach 7000-12000 złotych... Dziękuję miłego dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi