Ejas Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 Witam, poszukuje jakiejs ramki pod tablicę rejestracyjną, swego czasu ktos sie ogłaszal jako producent (w Polsce) chromowanych ramek ale niemoge namierzyć tego gościa. Ramki z katologów maja jedna wade trzeba dziurawić błotnik, a ja szukam ramki połączonej z lampką lub wysięgnika bocznego.Może możecie jakos pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 myśle ze w POZNANIu znajdziesz taka, choćby w jakimś dobrze zaopatrzonym sklepie motocyklowym :) pozdro. ŚWIR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Października 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 Kiedyś ja załatwiałem forumowiczom takie podkładki z dość grubej blachy-kwasówki. Były extra i tanie jak barszcz. Dodatkowo każdy mógł sobie zrobić grawer na takiej podkładce (u mnie jest np adres www TSM Sokół). Niestety, zakład kolegi który nam to robił, chyba upadł bo coś ostatnio możliwości się skończyły. No chyba że coś jeszcze uda się wymyśleć. Tu jest telefon do Łukasza, może ma jeszcze jakieś możliwości lub kogoś poleci - 602 113460pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejas Opublikowano 11 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 No cóz forum niewiele pomogło tym razem, ale poszukiwania w sieci daly rezultat!!Link dla zainteresowanych:http://www.wuhem.xip.pl/ramki.html pozdro dla jeźdzcówi amazonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BELIAR Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 WitamMyślę, że bez sensu jest zakładać nowy temat wiec napisze tu, szukam mocowania do tablicy rejestracyjnej bez śrub ( nie ramki ), do samochodów można wszędzie kupić ale do motocykla nie mogę znaleźć, jeżeli znacie jakiś sklep internetowy oferujący takie badziewie albo sklep w ( Toruniu , Bydgoszczy ... hmm w okolicach Grudziądza lub nawet w Grudziądzu :D ) to był bym wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam [ Dopisane: 16-02-2006, 14:34 ]mam http://www.inwen.com.pl/ramkipodtablicerej...jestracyjne.php jakby ktos szukal :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi